«Herlig lovende!»

I helgen arrangerte Tempo den første av de fire samlingene som utgjør Song:Expo 2016. 20 regionale utøvere ble samlet i 5 studio og skrev til sammen 12 låter.

Etter tre dager i studio samlet vi alle for å høre over låtene. I tillegg til kjempeapplaus og noen konstruktive innspill fra andre deltagere fikk alle låtene en mer detaljert tilbakemelding fra en et fagpanel bestående av Nermin Harambasic, Conor Patrick og Anne Judith Wik.

Her er hva de hadde å si etter campen:

Conor Patrick:
Er veldig imponert over campen! Nivået er jo rett under eller helt oppe i proffnivå på mange av deltagerne – herlig lovende!  Det er en vanlig forestilling at pop er streit og rett fram, men deltakerne på årets Song:expo tok med seg enormt mye kreativitet og overskudd inn i skrivinga. Det var alt i fra indie, trap, soul, rnb og mer skandinaviske farger – gjerne i uventede kombinasjoner!

Anne Judith Wik:
Kvaliteten på låtene var merkbart høyere i år i forhold til foregående camper. Dette er jo en helt naturlig progresjon i og med det er 6. året det arrangeres.Det er så artig å se så mange musikk interreserte unge mennesker finne sammen og jobbe mot felles mål. Det jeg ønsker meg til neste år er flere jenter bak spakene som produsenter!

Comments are closed.